Specialismen

Illustraties

Vanuit BCL Archaeological Support verzorgen Mikko Kriek en Marjolein Haars voor een keur aan opdrachtgevers het ontwerp en de opmaak van wetenschappelijke en publieksvriendelijke publicaties, alswel de layout van publiciteitsmateriaal zoals posters, flyers en presentaties. Daarnaast is Mikko gespecialiseerd in archeologische vondsttekeningen, dtp, ontwerp van flyermateriaal en archeologische en historische reconstructietekeningen en visualisaties. Marjolein is naast dtp gespecialiseerd in het produceren van afbeeldingen en (overzichts-)kaarten voor wetenschappelijke, maar ook commerciële publicaties.

Mikko Kriek

Mikko Kriek

Mikko heeft zich na zijn studie oudheidkunde aan de VU te Amsterdam gespecialiseerd in grafisch-ontwerp en illustratie. Vanuit BCL Archaeological Support verzorgt hij voor een keur aan opdrachtgevers het ontwerp en de opmaak van wetenschappelijke en publieksvriendelijke publicaties, alswel de layout van publiciteitsmateriaal zoals posters, flyers en presentaties. Daarnaast vervaardigt Mikko illustratiemateriaal, uiteenlopend van vondsttekeningen (alle materiaal categorieën) tot reconstructietekeningen en sfeerimpressies. Zowel traditionele handmatige technieken alswel digitale toepassingen worden gebruikt om direkt publiceerbare illustraties van hoge kwaliteit te produceren. Mikko beheerst een groot scala aan softwaretoepassingen die de industriële standaard vormen op het gebied van digitaal tekenen, lay-out en 3D.


Marjolein Haars

Marjolein Haars

Na het afronden van haar studie Mediterrane Archeologie aan de VU is Marjolein terecht gekomen in de grafische tak van de archeologie, alwaar ze heeft geleerd gebruik te maken van een breed assortiment van programma’s. Ze is gespecialiseerd in het maken van afbeeldingen en (overzichts-)kaarten voor wetenschappelijke, maar ook commerciële publicaties en maakt daarvoor gebruik van een combinatie van GIS, Autocad , Surfer (hoogtekaarten) en de Adobesuite. Daarnaast is ook zij kundig in de opmaak van wetenschappelijke en publieksvriendelijke publicaties. Door haar brede kennis op het gebied van digitaliseren en vormgeven is Marjolein in staat ondersteuning te bieden voor een groot deel in het grafische proces van een publicatie.

BCL Archaeological Support
R.J.H. Fortuynstraat 125
1019 WK Amsterdam
T.020-4195723
M.0624-999600
E.info@bcl-support.nl

Copyright © 2024 BCL-support