Specialismen

Automatisering

Voor het ontwerpen en opzetten van databases, data-analyse in GIS en kartografie kunt u bij  BCL Archaeological Support terecht.

Ivo Vossen

Ivo Vossen

Ivo heeft al tijdens zijn studie Archeologie aan de Vrije Universiteit ervaring opgedaan met het opzetten van databases en data-analyse in GIS. Ook bij latere werkgevers (ACVU-HBS, Oranjewoud BV) en tijdens zijn promotieonderzoek (VU) heeft Ivo steeds de combinatie opgezocht van archeologische inhoudelijk (veld)werk en ondersteuning met databases en GIS. Tot het takenpakket van Ivo behoren het opzetten van database-applicaties, data-analyse (in Accces, MapInfo, ArcGIS) en digitaliseren van (veld)tekeningen (in AutoCAD, MapInfo, ArcGIS). Ook kan Ivo cursussen verzorgen in bovengenoemde softwarepakketten.


Marjolein Haars

Marjolein Haars

Na het afronden van haar studie Mediterrane Archeologie aan de VU is Marjolein terecht gekomen in de grafische tak van de archeologie, alwaar ze heeft geleerd gebruik te maken van een breed assortiment van programma’s. Ze is gespecialiseerd in het maken van afbeeldingen en (overzichts-)kaarten voor wetenschappelijke, maar ook commerciële publicaties en maakt daarvoor gebruik van een combinatie van GIS, Autocad , Surfer (hoogtekaarten) en de Adobesuite. Daarnaast is ook zij kundig in de opmaak van wetenschappelijke en publieksvriendelijke publicaties. Door haar brede kennis op het gebied van digitaliseren en vormgeven is Marjolein in staat ondersteuning te bieden voor een groot deel in het grafische proces van een publicatie.

Portfolio

BCL Archaeological Support
R.J.H. Fortuynstraat 125
1019 WK Amsterdam
T.020-4195723
M.0624-999600
E.info@bcl-support.nl

Copyright © 2024 BCL-support